Reţete de la cititori: Papanaşi - Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Papanaşi
Papanaşi

• 250 g brânză de vaci •  80 g zahăr •  1 plic zahăr vanilat •  1/2 esenţa de vanilie •  2 ouă•  200 g făină •  3 linguri de griş •  1/2 praf de copt sau bicarbonat •  coaja de lămâie şi portocală •  sare •  Ulei pentru prăjit •  smântână •  dulceaţă de vişine

Se pun grişul, praful de copt, sarea şi făina treptat, şi se amestecă,dacă nu este nevoie nu puneţi toată făina.

Pe masa de lucru se presară puţină făină şi se întinde aluatul format. Cu un pahar facem formele, iar la mijloc îi facem o gaură. Se fac şi biluţe mici.

Într-un ceaun punem ulei, îl lăsăm să se încingă şi punem pe rând formele la prăjit. Se scot pe un servet de hârtie pentru a absoarbe excesul de ulei. Se servesc cu smântănă şi dulceaţă de vişine.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop, foto shutterstock jpg
haine lana istock jpg
homemade pickles 9061458 1280 png
image png
BeFunky collage   2025 12 08T141021 268 jpg
girl 6920633 1280 jpg
castraveti in saramura, foto shutterstock jpg
panouri fotovoltaice pe casa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net