O reţetă gustoasă pe zi: Jeleu de portocale

Ultima actualizare:

    Jeleu de portocale
Jeleu de portocale

Ingrediente½ pahar suc portocale proaspăt2 linguriţe coajă portocală rasă1 pahar zahăr1 pahar apă2 linguri apă rece20 g gelatinăPentru decorfrişcă fisticfelii de portocală

Preparare

1.    Pui gelatina la înmuiat în apă rece şi o laşi 30 minute. Fiebi apa, adaugi coaja rasă de portocală şi dizolvi în ea gelatina.

2.    Adaugi zahărul şi sucul de portocale şi amesteci bine. Torni compoziţia în castronele mici şi dai la frigider câteva ore. Când le serveşti, ornezi cu frişcă, fistic şi portocală.

image
image
image
image
image
image
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net