O reţetă gustoasă pe zi: Jeleu de portocale

Ultima actualizare:

    Jeleu de portocale
Jeleu de portocale

Ingrediente½ pahar suc portocale proaspăt2 linguriţe coajă portocală rasă1 pahar zahăr1 pahar apă2 linguri apă rece20 g gelatinăPentru decorfrişcă fisticfelii de portocală

Preparare

1.    Pui gelatina la înmuiat în apă rece şi o laşi 30 minute. Fiebi apa, adaugi coaja rasă de portocală şi dizolvi în ea gelatina.

2.    Adaugi zahărul şi sucul de portocale şi amesteci bine. Torni compoziţia în castronele mici şi dai la frigider câteva ore. Când le serveşti, ornezi cu frişcă, fistic şi portocală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net