Pandişpan pufos cu pierisici – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Pandişpan cu piersici
Pandişpan cu piersici

Ingrediente

5 ouă

5 linguri zahăr

5 linguri ulei

6 linguri făină

esenţă de vanilie

1 plic praf de copt

piersici

zăhar pudră cu aromă de vanilie

Mod de preparare

Gălbenuşurile le mixăm cu zahărul şi uleiul până devin cremoase, albuşurile le batem spumă cu puţină sare. Gălbenuşurile le adăugăm peste albuşurile spumă, apoi adăugăm puţin câte puţin, făina şi praful de copt.

Turnăm compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină sau cu hârtie de copt.

Adăugăm jumătăţi de piersici şi dăm prăjitura la cuptorul preîncălzit, în prealabil, în jur de 35 minute, foc mediu.

Pudrăm prăjitura cu zahăr pudră cu aromă de vanilie şi o porţionăm după plac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop 22 28 aprilie, Shutterstock jpg
paine  jpg
fericire, foto shutterstock jpg
Cum imbunatateste Samsung Galaxy Z Fold 7 experienta utilizatorului fata de modelele anterioare jpg
zodii, foto shutterstock jpg
horoscop saptamana 23 29 septembrie webp
1751530642 69K8 1 Kzr2HFE A3fKAHP jpg
frigider, foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net