Panna cotta cu cireşe – Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Panna cotta cu cireşe
Panna cotta cu cireşe

Ingrediente

•        300 g cireşe

•        100 g zahăr

•        300 ml lapte

•        200 ml smântână lichidă

•        3 linguri apă

•        1 baton de scorţişoară

•        1 linguriţă extract de vanilie

•        10 g gelatină granule

Mod de preparare

Cireşele se spală bine, se scot sâmburii şi se pun într-o crăticioara împreună cu zahărul, apa şi batonul de scorţişoară. Se lasă pe foc cam 15 minute, până se obţine un sos mai gros. Se scoate batonul de scorţişoară şi se pune extractul de vanilie. Se opresc 8 linguri din compoziţia de cireşe. Restul se pasează cu un mixer vertical până devine o cremă fluidă. Gelatina se hidratează cu 3 linguri de apă şi se lasă deoparte. Laptele se amestecă cu smântână lichidă, se pune pe foc până se încălzeşte, se adaugă gelatină până se dizolvă complet gelatina. Laptele se pune peste pasta de cireşe pasată, se toarnă în forme şi se dau la frigider pentru 3-4 ore sau până a două zi. Când serviţi se pune sosul de cireşe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net