Papanaşi cu brânză de vaci şi stafide - Radu Butnaru

Ultima actualizare:

    Papanaşi
Papanaşi

Ingrediente:

300 g brânză de vaci, 2 linguri zahăr, 1 zahăr vanilat, 1 vârf linguriţă sare, 1 ou, 1 lingură stafide, 250 g făină, ulei, smântână, dulceaţă, miere, 1 linguriţă bicarbonat de sodiu.

Preparare

Stafidele le ţinem 10 minute în 2 linguri apă clocotită. Batem bine oul cu sarea, zahărul şi zahărul vanilat. Adăugăm brânza şi stafidele scurse de apă. Amestecăm bine apoi adăugăm făina şi bicarbonatul. Trebuie să iasă un aluat lipicios pe care îl modelăm cu făină, apoi îi facem în mijloc o gaură.Se prăjesc în ulei încins la foc potrivit, întorcându-i de multe ori pe fiecare parte.Se servesc cu smântână şi dulceaţă, miere sau doar pudraţi cu zahăr pudră. Eu am folosit dulceaţă de nuci verzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop noroc logo jpg
zodii, foto shutterstock jpg
limonada istock jpg
gustari vara mancare istock jpg
image png
Horoscop, foto shutterstock jpg
portocale pexels jpg
fericire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net