Pârjoale din carne şi cartofi - Aluculesei Brînduşa
Ultima actualizare:
Ingrediente:
2 kg carne tocată (1kg de vită, 1 kg de porc), 4 ouă, 1 linguriţă de piper măcinat, 1 lingură condimente Kotanyi, 2 cuburi maggi bază pentru mâncăruri, 1 lingură maggi secretul gustului cu gust de legume, 4-5 cartofi, 4-5 cepe, 4-5 felii de pâine neagră, 2 linguri de făină de grâu, 300 ml ulei, 1 căpăţână de usturoi.
Mod de preparare
Punem într-un vas carnea tocată, adăugăm ouăle, condimentele, ceapa şi usturoiul date prin maşina de carne, feliile de pâine înmuiate în apă şi apoi stoarse bine, făina de grâu şi omogenizăm foarte bine compoziţia. Apoi luăm cu o lingură compoziţie şi aşezăm în tigaia în care uleiul sfârâie, le întoarcem pe o parte şi pe alta, să se prăjească bine, se servesc cu muştar, dar se poate face şi un sos la ele.
Poftă bună!