Pască cu brânză și aluat de cozonac, un deliciu de Paşte
Ultima actualizare:
Cine nu a gustat măcar o dată în viaţă o felie de pască cu brânză şi stafide, nu ştie ce a pierdut. Aşa că e musai să ai pe masa de Paşte o delicioasă pască tradiţională, cu brânză de vaci.
Pască cu brânză şi stafide – IngredientePentru aluat
500 g făină25 g drojdie3-4 gălbenuşuri1 albuş150 g zahăr125 g unt topit½ lingură rom½ linguriţă rasă sare125 ml lapte sau cât cuprinde făina
Pentru umplutură
500 g brânză de vaci3 ouă1 lingură untcoajă rasă de lămâieesenţă de vanilie, după gust150 g stafide3 linguri zahăr1-2 linguri făină1-2 linguri lapte
Află cum se prepară o pască cu brânză şi stafide pe clickpoftabuna.ro!