Paste cu ciuperci în sos cremos de smântână – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Paste cu ciuperci în sos cremos de smântână
Paste cu ciuperci în sos cremos de smântână

Ingrediente

500 g ciuperci

400 g paste

200 ml smântână pentru gătit - 30% grăsime

50 g unt

2 linguri parmezan ras

2 căţei de usturoi

sare, piper, oregano, busuioc

Mod de preparare

Topim untul într-o tigaie. Ciupercile le curăţăm de pieliţă, le spălăm şi le feliem. Le adăugăm în untul topit şi lăsăm să scadă, la foc mic. Adăugăm smântâna şi lăsăm să mai dea un clocot. Punem parmezanul şi amestecăm. Condimentăm cu sare, piper, usturoi tocat mărunt. Pastele le fierbem conform instrucţiunilor de pe pachet. Le scurgem de apă şi le servim calde alături de ciupercile în sos de smântână. După gust, presăram oregano sau busuioc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar jpg
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net