Păstrav prăjit în crustă de mălai şi mămăligă pane
Ultima actualizare:
Ce poate fi mai delicios decât un păstrăv în crustă de mălai. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, acest tip de peşte are şi un gust desăvârşit şi este uşor de preparat. Îţi oferim, mai jos, o reţetă inedită de păstrăv, care se serveşte cu mujdei şi cu mămăligă pane. Un deliciu!
Reţeta a fost prezentată de un concurent la emisiunea Chefi la cuţite, de la Antena 1, de un concurent al show-ului culinar.
Ingrediente Reţeta Păstrav prăjit în crustă de mălai şi mămăligă pane
4 păstrăvi refrigeraţi
Sare şi piper
300 ml ulei
500 gr mălai
200 gr unt
200 gr fulgi de porumb
4 ouă
2 căpăţâni de usturoi
mix de flori comestibile
germeni mazare
Citește continuarea articolului, aici!
Citește și: