Peştişori - Angelica Radu


    Peștișori
Peștișori

Pentru aluat:

1 kg făină albă

2 ouă

50 gr drojdie

150 gr unt

6 linguri zahăr

300 ml lapte (+100 ml apă)

puţină sare.

Pentru umplutură:

300 gr brânză (rasă)

2 ouă (bătute)

400 gr salam(tăiat cubuleţe)

Mod de preparare:

Întâi amestecăm drojdia cu cele 6 linguri de zahăr şi puţin lapte. Separat se încălzeşte laptele şi adăugăm untul să se topească. Punem făina într-un bol de frământat, în mijloc drojdia amestecată cu zahăr, adăugăm treptat laptele cu untul topit, ouăle, sarea şi frământăm un aluat mai moale până începe să se desprindă de pe vas. Dacă este nevoie adăugăm şi cantitatea de 100 ml apă încălzită (acest lucru depinde de tipul de făină pe care-l folosim). Se lasă să crească aproximativ 1 oră. Se împarte aluatul crescut în două părţi. Întindem cu sucitorul o parte din aluat care se taie în pătrate. După ce am tăiat aluatul adăugăm salamul şi brânza rasă, apoi împletim aluatul peste brânză şi salam, iar apoi într-un final după ce am bătut cele două ouă, ungem peştişorii. Poftă bună!

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
chocoflan jpeg
cub horoscop iertare png
horoscop bani jpg