Piept de pui cu șampanie și vișine! Explozie de gust și culoare într-o singură farfurie
Ultima actualizare:
![simeon stalpnicul png](https://cdn.adh.reperio.news/image-a/a9618ba4-efd8-4c19-ad17-afd9f65f2c1d/index.png?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Pieptul de pui este ușor de gătit și pe placul tuturor, însă dacă adăugați câteva ingrediente inedite îl puteți transforma într-un preparat cu totul special. Un sos cu șampanie și vișine adăugat peste puiul fraged va satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.
Ingrediente:
200 g smântână100 g vișine250 ml șampanie1 bucată ceapă albă50 g unt20 ml coniac2 fileuri de piept de pui 1 linguriță de amidon1 linguriță mierezeamă de lămâiementăpiper verdesare
Afla pe Clickpentrufemei.ro cum se prepara!
Rețeta de pizza a lui Teo Trandafir. Cu ce înlocuiește vedeta blatul