Prăjitură cu cocos - Gabriela Pop

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu cocos
Prăjitură cu cocos

Ingrediente:

Foile: 350 g făină, 2 linguri untură, 50 g margarină Rama, 150 zahăr, 1 praf de copt, 1 ou întreg, smântână câtă ia. Se fac 2 foi.

Spuma de cocos: 5 albuşuri se bat spumă cu 200 g zahăr tos. La urmă se adaugă 150 g nucă cocos.

Se întinde prima foaie în tava, peste pui compoziţia de cocos, a doua foaie şi dai la cuptor.

Crema:

1 pachet rama se freacă spumă cu 150 g zahăr pudră. Separat se pun la fiert 200 ml lapte.

Se amestecă bine gălbenuşurile cu 50 g zahăr, 5 linguri rase făină şi puţin lapte rece. Să aibă consistenţa unei budinci. Se toarnă încet peste lapte, amestecând continuu. Se lasă la răcit, apoi se pune treptat peste rama.

Deasupra: Glazura de ciocolată sau ciocolată rasă,ce vă place.

Poftă bună! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net