Prăjitură cu morcovi şi ciocolată - Chirila Nicoleta
Ingrediente pentru glazură: 150 g zahăr pudră, 3 linguri zeamă de lămâaie, 1 lingură ap.
Mod de preparare:
Se bat albuşurile bine spumă cu zahărul, apoi se adaugă gălbenuşurile.
După ce se mixează bine se adaugă apoi pe rând făina, zahărul vanilat, scoarţişoară, coajă de lămâie. La sfârşit se adaugă morcovi şi ciocolată rasă.
Se aşează totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor pentru 30 minute.
Când s-a răcit se unge cu glazura obţinută din zahărul amestecat cu sucul de lămâie şi apă.
Poftă bună!
Mai citeşte:
cu caise
cu iaurt şi vişine
cu mere şi glazură
cu iaurt şi piersici
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!