Prăjitura Majdei de la “Chefi la cuțite”. Desert cu vișine și mascarpone, rețeta completă
Cunoscută ca fiind o bucătăreasă de nota 10, Majda Aboulumosha (33 de ani) a făcut senzație la “Chefi la cuțite”. Majda le-a gătit chefilor ce se pricepe mai bine: prăjitura Majda cu vișine și mascarpone.
Preparatul delicios i-a dat pe spate pe cei trei chefi, care i-au dat trei cuțite, dintr-un foc. Vedeta, recent întoarsă de la “ Survivor România”, a făcut publică pe pagina ei de Instagram rețeta prăjiturii cu care i-a cucerit pe chefi.
- Iată Ingredientele necesare pentru blat:
400 grame zahăr, esență vanilie, 250 grame iaurt, 3 ouă, 60 grame cacao, 300 grame făină, 70 ml apa caldă, 100 ml ulei sau unt, 1 praf de copt. Amestecați într-un bol ingredientele uscate, iar separat mixați celelalte ingrediente. Băgați la cuptor, la 175°C, pentru 25 de minute (faceți testul cu o scobitoare, ca să vedeți dacă blatul este făcut ).
- Ingredientele necesare pentru cremă:
400 grame mascarpone, 400 ml frișcă lichidă și 300 grame ciocolată albă. Încălziți frișca lichidă, după care luați de pe foc și adăugați ciocolata albă. Amestecați pâna se topește. Lăsați la racit pentru a putea fi mixată cu mascarpone. Opțional adăugați vișine, fistic. Poftă bună!
Citește și:
Dezlegare la pește. Icre "false" pentru vegani, după rețeta Paulei Seling. Care e ingredientul-cheie
"Shuba", salata rusească cu care Anna Lesko a înnebunit Internetul. Rețeta pas cu pas