Prăjitură simplă cu gem şi bezea - Elena Peterfi

Ultima actualizare:

    Prăjitură simplă cu gem şi bezea
Prăjitură simplă cu gem şi bezea

Ingrediente:

Un pachet Rama se freacă cu 150 g zahăr tos până devine spumă. Apoi se adaugă treptat, 6 gălbenuşuri. Se pune 200 g făină amestecată cu un praf de copt, coajă de lămâie.

Preparare:

Se toarnă aluatul în tavă, se întinde. Se pune la cuptor 15 minute. Apoi se scoate, se pune aproximativ un borcan de gem, de care vreţi, eu am pus de vişine. Peste gem se pune următoarea compoziţie: 6 albuşuri bătute bine spumă cu 150 zahăr tos, zeamă de lămâie. Se mai da la cuptor 10-15 minue.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
curatenie  jpg
Păr gras   cauze și soluții eficiente pentru un scalp sănătos (1) jpg
Regina egipteană Cleopatra. FOTO Shutterstock
paste cu ciuperci jpeg
pat istock jpg
horoscop azi venus retrograd jpg
sampon par vopsit jpg
4y54y54 jpg
image
actualitate.net