Prepară tort aromat cu gem de căpşuni!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat:

6 ouă140 g zahăr150 g făină3 linguri ulei1 lingură cacaount sau margarinăfăină pentru uns tava

Pentru umplutură:

500 ml lapte100 g zahăr1 plic budincă de vanilie300 g unt100 g gem de căpşuni100 g alune tăiatecolorant alimentarbombonele colorate

Mod de preparare:

Pentru blat, baţi ouăle cu zahărul într-un vas la bain-marie 5 minute, scoţi vasul din apă şi continui să le baţi încă 10 minute, până se fac spumă.

Adaugi încet făina şi, la sfârşit, uleiul, amestecând uşor, şi apoi cacaua.

Torni compoziţia în tava rotundă, unsă şi tapetată cu făină, şi coci în cuptorul încins timp de 40 minute.

Când e gata, laşi să se răcească şi tai blatul încercând să-i dai formă ovală, de ou.

Află aici cum montezi tortul şi cât trebuie să stea la frigider

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net