Prepară tort aromat cu gem de căpşuni!
Ingrediente:
Pentru blat:
6 ouă140 g zahăr150 g făină3 linguri ulei1 lingură cacaount sau margarinăfăină pentru uns tava
Pentru umplutură:
500 ml lapte100 g zahăr1 plic budincă de vanilie300 g unt100 g gem de căpşuni100 g alune tăiatecolorant alimentarbombonele colorate
Mod de preparare:
Pentru blat, baţi ouăle cu zahărul într-un vas la bain-marie 5 minute, scoţi vasul din apă şi continui să le baţi încă 10 minute, până se fac spumă.
Adaugi încet făina şi, la sfârşit, uleiul, amestecând uşor, şi apoi cacaua.
Torni compoziţia în tava rotundă, unsă şi tapetată cu făină, şi coci în cuptorul încins timp de 40 minute.
Când e gata, laşi să se răcească şi tai blatul încercând să-i dai formă ovală, de ou.
Află aici cum montezi tortul şi cât trebuie să stea la frigider