Pui cu fasole verde
Pui cu fasole verde, o rețetă delicioasă și plină de vitamine. Iată ingredientele necesare și modul de preparare.
Fasolea verde este o legumă înzestrată cu virtuţi terapeutice deosebite! Această legumă foarte plăcută la gust este cunoscută şi sub denumirea de „consumator de zahăr”, deoarece împiedică absorbţia zahărului. Sunt nenumărate rețete în care această rețetă este ingredientul minune. Una dintre cele mai gustoase este rețeta de pui cu fasole verde.
Ingrediente pui cu fasole verde
- 4 pulpe de pui,
- 500 g fasole verde,
- 3 linguri ulei,
- 1 ceapă mare,
- 2 roşii,
- 2 linguri pastă de roşii,
- 3 căţei de usturoi,
- mărar,
- pătrunjel verde,
- sare,
- piper.
Mod de preparare pui cu fasole verde
Rumeneşti carnea pe toate părţile, adaugi ceapa tocată, o ceaşcă de apă caldă (sau supă de legume) şi laşi să fiarbă, la foc mic, până când carnea este bine pătrunsă.
Între timp, fierbi păstăile în apă cu sare, scurgi apa şi le pui peste carne. Adaugi roşiile curăţate de pieliţe, tăiate cubuleţe, usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Laşi totul să fiarbă 15 minute.
Adaugi pasta de roşii, verdeaţa tocată şi după 2-3 clocote mâncarea este gata pentru servit. După preferință, o poţi condimenta cu rozmarin.
Citește și: