Pulpă de curcan cu cartofi

Ultima actualizare:

    Pulpă de curcan cu cartofi
Pulpă de curcan cu cartofi

Ingrediente

1 pulpă curcan

6-7 căţei mari usturoi

1-2 pahare vin alb

1 cană apă

50 ml ulei

sare

piper

3 cartofi

Preparare

Speli pulpa de curcan bine şi o ştergi cu un şervet. Cureţi usturoiul şi-l tai mărunt. Cu un cuţit crestezi, din loc în loc, pulpa şi o împănezi cu bucăţelele de usturoi. Ungi carnea cu ulei, o dai cu sare şi piper şi o aşezi într-o tavă unsă cu câteva linguri de ulei. Torni vinul şi apa. Acoperi cu folie de aluminiu şi o bagi la cuptor, la foc mediu, 30 de minute, apoi scoţi folia. Din când în când, scoţi tava şi întorci pulpa de curcan. Ai grijă ca sosul din tavă să nu scadă prea mult. Dacă este nevoie, mai adaugi un pic de apă călduţă, amestecată cu vin. În următoarea jumătate de oră, la fiecare 10 minute, ungi carnea cu sosul format, pentru a se rumeni uniform. Această pulpă de curcan o poţi servi cu cartofi la cuptor, pe care-i pui în tavă lângă pulpă, în ultimele 45 de minute de coacere. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
Baigli Covasna jpg
image png
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net