Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan
Dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi cu un preparat simplu şi delicios, atunci trebuie să încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi, de pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan. Carnea de pui este moale la interior şi crocantă la exterior. Iar legumele la cuptor îi dau un plus de savoare.
Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan – Ingrediente
6 pulpe superioare de pui1 linguriţă amestec de condimente, după preferinţăsare grunjoasă, după gustpiper negru măcinat, după gust3 linguri unt100 g baby spanac, tocat cât mai mare450 g cartofi albi, tăiaţi în 2 sau 3 părţi2 linguri frunze de pătrunjel tocat
Pentru sosul cremos de parmezan
60 g unt nesărat4 căţei de usturoi tocaţi2 linguri de făină240 ml supă de pui (sau mai multă, dacă este cazul)1 linguriţă cimbru uscat½ linguriţă busuioc uscat120 g amestec de lapte şi smântănâ50 g parmezan rassare grunjoasă, după gustpiper negru măcinat, după gust
Află cum se prepară pulpele de pui cu cartofi pe clickpoftabuna.ro.
Vezi cum se prepară cele mai bune cotlete de porc la cuptor.