Quiche cu praz - Albert Daniel - Bertoni

Ultima actualizare:

    QUICHE CU PRAZ
QUICHE CU PRAZ

Ingrediente:-1 foaie de aluat foietaj- 500 ml smântână- 2 ouă + 2 gălbenușuri- 2 tije de praz- 3,4 linguri ulei de măsline- unt (pentru uns)- sare și piperPreparare:Prima oară aprindem cuptorul. Trebuie adus la o temperatură de 190 grade. Prazul se curăță, se spală si se taie rondele (doar partea albă și cea verde deschis ). Se încinge uleiul într-o cratiță și se călește prazul pentru 10 minute. Se condimentează. Ouăle și gălbenușurile se bat cu telul și se amestecă cu smântâna, apoi se încorporează prazul călit.Se unge cu unt o tavă (26-28 cm diametru) și se întinde în ea aluatul. Se înțeapă din loc în loc cu o furculiță. Răsturnăm compoziția preparată în tavă și nivelăm. Introducem în cuptor pentru 40 de minute.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Salată de fructe FOTO Shutterstock
image png
astrologie zodii iarna parfum 2233424349 jpg
eri clinic   clinica implant mamar București   doctor implant mamar București    click jpg
zodii, foto shutterstock jpg
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net