Reţetă „cartofi prăjiţi la pâlnie„ cu fulgi de ciocolată şi bezele
Ultima actualizare:
Vrei un desert bun pe care să îl savurezi în faţa televizorului? Atunci încearcă această reţetă „cartofi prăjiţi la pâlnie„ cu fulgi de ciocolată şi bezele. O sa devină preferata ta!
Ingrediente 8 porţii
- 375 g făină
- 50 g zahăr
- 2 linguriţe praf de copt
- ½ linguriţă sare
- 480 ml lapte
- 3 ouă
- 1 L ulei de gătit sau canola
- 50 g mini marshmallows (bezele)
- 175 g fulgi de ciocolată
Prepară şi: Gogoşi fără lactoză
Mod de preparare
Încălziţi 2 cm de ulei într-o tigaie adâncă până la 175° C.Într-un bol mare, combinaţi făina, zahărul, praful de copt şi sarea.Treptat, turnaţi laptele şi ouăle în ingredientele uscate. Amestecaţi sau bateţi până se încorporează complet.Se toarnă aluatul într-o sticlă curată de ketchup.