Rețeta câștigătoare de la cititori: Pomana porcului din Napoli

Ultima actualizare:

    Pomana porcului din Napoli
Pomana porcului din Napoli

Câștigătoarea noastră se numește Maria Otilia Dinu. Ea va primi un aparat de vidat. Maria Otilia Dinu ne-a pregătit Pomana porcului din Napoli.

Ingrediente Pomana porcului din Napoli: 

4 cartofi mari, 1 kg carne de porc fragedă (ceafă, costiță etc.), 6-7 bucăți de gogoșari în oțet, ulei, 2-3 linguri suc de roșii, foi de dafin (opțional), sare, piper, după gust.

Preparare Pomana porcului din Napoli: 

Se curata și se taie cartofii în fâșii lungi și groase. Se taie gogosarii în fâșii. Punem uleiul la încins, punem cartofii, gogoșarii și prăjim. Când carfofii sunt aurii, se scot din tigaie și punem carnea la gătit. Când carnea e rumenă, se adaugă carfofii cu gogoșari, sare, piper, sucul de roșii și se acoperă. Cine dorește poate să pună și foaie de dafin acum. Se mai lasă pe foc, aproximativ 20 de minute. Se servește cald. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net