Reţeta câştigătoare: Negresă cu mascarpone şi zmeură

Ultima actualizare:

    Negresă cu mascarpone şi zmeură
Negresă cu mascarpone şi zmeură

Câştigătoarea noastră se numeşte Nadia Mihaela Stroia. Ea va primi un ibric electric.

Ingrediente:

150 g ciocolată amăruie, 150 g unt, 250 g zahăr pudră, 4 ouă, 100 g făină, 250 g mascarpone, esenţă vanilie sau extract de vanilie Bourbon, 350 g zmeură;

Mod de preparare:

Topim ciocolata şi untul la bain marie.Lăsăm să se răcorească puţin, apoi adăugăm 150 g zahăr pudră, 3 ouă bătute şi făina. Omogenizăm bine. Amestecăm mascarpone cu oul bătut, cu zahărul rămas şi cu esenţa de vanilie. Turnăm jumătate din aluatul cu ciocolată în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi crema de mascarpone. Nivelăm şi punem zmeură, cât mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolată şi introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute. Se lasă să se răcească şi se porţionează. Să aveţi poftă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
paine jpg
click ro (6) jpg
horoscop jpeg
image png
WhatsApp Image 2024 05 30 at 9 35 07 AM jpeg
zodii pixabay jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Horoscop luna martie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net