Reţeta câştigătoare: Salată cu fasole albă, roșie, năut și legume
Câştigătoarea noastră se numeşte Cristina Iuliana Pană. Ea va primi un aparat de vidat.
Ingrediente:
Mix de fasole (albă, roșie și năut) 1 conservă, doi castraveți proaspeți, o roșie, 1 ceapă roșie, cca. 50 ml ulei de măsline extravirgin, cca. 50 ml oțet din vișine, 1 linguriță sare de mare.
Pentru decor și savoare: Chives, ceapă verde, vlăstari de năut verde. Mod de preparare: Mix-ul de fasole din conservă se strecoară de lichidul din conservă, apoi se trece rapid sub un jet de apă rece, apoi se răstoarnă într-un bol încăpător. Ceapa și castraveții se curăță de coajă, se feliază, și se adaugă în mix-ul de fasole. Roșia se spală, se taie cubulețe şi se pune în salată. Se asezonează cu oțet, sare și ulei de măsline. Salata se ornează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună!