Rețeta de bulion a lui Radu Anton Roman. Ai nevoie de doar două ingrediente

Ultima actualizare:
Trucurile culinare ale lui Radu Anton Roman sunt o adevărată comoară pentru pasionații de gătit
Trucurile culinare ale lui Radu Anton Roman sunt o adevărată comoară pentru pasionații de gătit

Toamna, gospodinele își pun cămările la punct, iar din ele nu lipsește bulionul. Deși este ușor de făcut, acest preparat necesită migală și timp. Printre rețetele regretatului Radu Anton Roman se regăsește și cea de bulion tradițional, un ingredient de bază în preparatele românești.

În cartea care l-a consacrat, „Bucate, vinuri şi obiceiuri Româneşti”, Radu Anton Roman le propune bucătarilor o reţetă tradiţională de preparare a bulionului.


    Trucurile culinare ale lui Radu Anton Roman sunt o adevărată comoară pentru pasionații de gătitfoto: captură video
Trucurile culinare ale lui Radu Anton Roman sunt o adevărată comoară pentru pasionații de gătitfoto: captură video
  • 20 de kilograme de roşii coapte 
  • O ceaşcă de sare

Mod de preparare bulion

Potrivit Lui Radu Anton Roman, prepararea este destul de simplă. Roşiile se taie în bucăţi şi se trec printr-o sită specială, care se mai găseşte în magazine. Pulpa obţinută se pune la fiert, se adaugă seara și se ține pe foc până când preparatul capătă aspectul unei paste. După ce s-a răcit se toarnă în sticle sau borcane şi se aşază în cămară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net