Reţeta de gogoşi fără drojdie. Rapidă, şi cu rezultate uimitoare!

30 martie 2020
image
Sursa foto: Facebook

Ce poate fi mai frumos decât să îţi aştepţi familia cu ceva dulce şi bun? Gogoşile sunt o idee foarte bine primită oricând. Fie că este vorba de cei mici şi pofticioşi, fie că este vorba de musafiri, aceste gogoşi se fac rapid, pentru că nu au drojdie. Iată reţeta de gogoşi fără drojdie.

Ce poate fi mai frumos decât să îţi aştepţi familia cu ceva dulce şi bun? Gogoşile sunt o idee foarte bine primită oricând. Fie că este vorba de cei mici şi pofticioşi,fie că este vorba de musafiri,aceste gogoşi se fac rapid,pentru că nu au drojdie.

Gogoşile clasice,cele cu drojdie,au nevoie de timp să crească. Atunci când nu ai timp sau pur şi simplu nu vrei să mai aştepţi să crească aluatul,poţi alege varianta mai simplă, reţeta de gogoşi fără drojdie. Şi dacă vrei să le faci şi mai bune,poţi alege să faci un sos de ciocolată. Dacă nu ai timp,sunt excelente şi date prin zahăr pudră. Iată ce ingrediente îţi trebuie şi cum să prepari un desert rapid,simplu şi delicios.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Ai un nativ Taur în viaţa ta? Iată ce trebuie să ştii despre această zodie: Orgoliul, principalul lui defectReţeta de gogoşi fără drojdie. Rapidă, şi cu rezultate uimitoare!

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg
image png
image png
unghii