Reţete de la cititori: Borş de peşte

Ultima actualizare:

    Borş de peşte
Borş de peşte

Aluculesei Brînduşa ne-a pregătit borş de peşte.

Ingrediente  Borş de peşte:

9 bucăţi cap de peşte (crap), 1 ceapă, 1 morcov, 1 rădăcină de păstârnac, 1 căniţă de orez, 1 lingură maggi secretul gustului cu gust de legume, 200 g smântână, 2 ouă, 200 ml borş de casă, 2 căţei de usturoi, 1 ardei kapia roşu, 1 legătură de pătrunjel.

Preparare Borş de peşte:

Se scot branhiile, se aruncă şi se taie capul în bucăţi  mai mărişoare, aşa avem şi cărniţă la borş şi punem la fiert cu apă şi puţină sare. Când sunt fierte le scoatem şi strecurăm bine zeama. Peste zeamă adăugăm legumele tocate mărunt, magii secretul gustului şi orezul şi le fierbem la foc potrivit. Când legumele sunt fierte adăugăm borşul după gust, lăsăm să tragă un clocot şi oprim focul.Într-un vas punem ouăle şi smântâna şi le mixăm bine şi cam la 5 minute după ce am oprit focul punem compoziţia peste borş şi amestecăm bine, apoi adăugăm pătrunjel verde şi adăugâm câte o bucăţică de peşte la fiecare farfurie de borş. Se serveste cu ardei iuţi. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop png
sexy  foto   Shutterstock jpg
BeFunky collage (2) jpg
plimbare jpg
horoscop, zodii, stres jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
1 chiftele din legume la cuptor jpg jpeg
baclava shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net