Reţete de la cititori: Buburuze - Ionuţ Dumitrache

Ultima actualizare:

Preparare

Topeşte ciocolata cu frişca lichidă, iar crema obţinută dă-o la congelator, cca. 30 de minute. Scoate crema şi mixeaz-o, ca să îţi rezulte crema ganache.Taie brioşele pe jumătate, pe orizontală (ca la un sandviş); o jumătate de brioşă o ungi cu cremă de ciocolată, iar cealaltă jumătate o foloseşti pentru a obţine aripioarele buburuzelor.Aşează aripioarele peste jumătatea de brioşă cu cremă, apoi pune şi un drops de ciocolată, ca să fie căpuşorul buburuzei.Procedează în acest mod până termini toate ingredientele, iar la final acoperă prăjiturelele cu glazura roz şi bombonele mici negre (picăţelele de pe spatele buburuzei).Aşează prăjiturile pe un platou şi păstrează-le la rece până în momentul servirii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net