Reţete de la cititori: Buburuze - Ionuţ Dumitrache
Ultima actualizare:
Preparare
Topeşte ciocolata cu frişca lichidă, iar crema obţinută dă-o la congelator, cca. 30 de minute. Scoate crema şi mixeaz-o, ca să îţi rezulte crema ganache.Taie brioşele pe jumătate, pe orizontală (ca la un sandviş); o jumătate de brioşă o ungi cu cremă de ciocolată, iar cealaltă jumătate o foloseşti pentru a obţine aripioarele buburuzelor.Aşează aripioarele peste jumătatea de brioşă cu cremă, apoi pune şi un drops de ciocolată, ca să fie căpuşorul buburuzei.Procedează în acest mod până termini toate ingredientele, iar la final acoperă prăjiturelele cu glazura roz şi bombonele mici negre (picăţelele de pe spatele buburuzei).Aşează prăjiturile pe un platou şi păstrează-le la rece până în momentul servirii.