Reţete de la cititori: Clafoutis cu căpşune – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Clafoutis cu căpşune
Clafoutis cu căpşune

Ingrediente:  500 g căpşune, 16 linguri cu făină, 8 linguri cu zahăr, 600 ml lapte proaspăt, 6 ouă mari, 2 linguri cu unt pentru uns tava, coaja rasă de la o portocală, opţional: esenţe de rom şi/sau vanilie zahăr tos pentru pudrat clafoutis.

Preparare

Mixăm ouăle împreună cu cele 8 linguri cu zahăr, adăugând apoi, rând pe rând, făina, laptele, esenţele şi coaja de portocală. Ungem o formă termorezistentă cu unt şi aşezăm uniform căpşunele. Compoziţia obţinută, asemănătoare celei pentru clătite, o turnăm peste căpşune. Punem vasul în cuptorul preîncălzit şi coacem clafoutis până ce trece testul clasic, cel al scobitorii. Păstrăm vasul în cuptor, până ce se răceşte treptat, moment în care putem presară zahărul tos. Se serveşte rece. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry serios, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
tiramisu dubai jpg
Iata top 6 lucruri de care ai nevoie intr un birou! jpg
titlu Sfaturi utile pentru întreținerea unui păr sănătos și strălucitor folosind produse de îngrijire corecte jpg
Organizezi o cina cu prietenii la tine acasa  Iata ce sa nu ti lipseasca! jpg
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net