Reţete de la cititori: Clafoutis cu căpşune – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Clafoutis cu căpşune
Clafoutis cu căpşune

Ingrediente:  500 g căpşune, 16 linguri cu făină, 8 linguri cu zahăr, 600 ml lapte proaspăt, 6 ouă mari, 2 linguri cu unt pentru uns tava, coaja rasă de la o portocală, opţional: esenţe de rom şi/sau vanilie zahăr tos pentru pudrat clafoutis.

Preparare

Mixăm ouăle împreună cu cele 8 linguri cu zahăr, adăugând apoi, rând pe rând, făina, laptele, esenţele şi coaja de portocală. Ungem o formă termorezistentă cu unt şi aşezăm uniform căpşunele. Compoziţia obţinută, asemănătoare celei pentru clătite, o turnăm peste căpşune. Punem vasul în cuptorul preîncălzit şi coacem clafoutis până ce trece testul clasic, cel al scobitorii. Păstrăm vasul în cuptor, până ce se răceşte treptat, moment în care putem presară zahărul tos. Se serveşte rece. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
Horoscop jpg
Sfaturi pentru instalarea sistemelor de supraveghere i¦én locuint¦ªa ta jpg
Carne de miel FOTO Shutterstock jpg
adulti acnee jpg
zodie floare jpg
horoscop martie  iunie logo webp
stufat de miel 580x400 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net