Reţete de la cititori: Cornuleţe cu gem – Cristina Iusco

Ultima actualizare:

    Cornuleţe cu gem
Cornuleţe cu gem

Ingrediente:  700 g făină, 250 g zahăr, 1 plin drojdie uscată, 1 vanilie, 2 ouă, 1 lingură miere, 50 g unt şi lapte.

Mod de preparare

Se frământă foarte bine apoi se lasă la dospit pe urmă întinzi pe masă de lucru blatul nu foarte gros nici subţire şi tai astfel încât să îţi iasă triunghiuri. Se pune gem pe fiecare triunghi (poţi pune şi nucĂ) le aşezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le ungi cu ouăle bătute şi le bagi la cuptor la foc mediu. Sunt foarte bune, gustoase şi foarte moi. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale istock jpg
Horoscop, foto Pinterest jpg
cub horoscop bani
CLICK adam jaime dmkmrNptMpw unsplash jpg
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net