Reţete de la cititori: Cremşnit

Ultima actualizare:

    Cremşnit
Cremşnit

Ermina Vlăsceanu ne învaţă cum să pregătim un delicios cremşnit.

Ingrediente Cremşnit:

un pachet de foi, 900 ml lapte, 8 linguri de zahăr , 2 plicuri de budincă cu aroma de frişcă ,150 g unt, esenţă de vanilie.Se ia o ceşcuţă cu lapte şi se amestecă cu praful de budincă.

Mod de preparare Cremşnit:

Se pune la fiert restul de lapte cu zahărul . Când dă în fiert se adaugă praful de budincă dizolvat în lapte şi se amestecă energic pentru a nu se forma cocoloaşe. După ce se îngroaşe se stinge focul şi se adaugă untul şi esenţa de vanilie.Se pune în tavă o foaie de cremsnit peste care se întinde crema fierbinte şi se acoperă cu a doua foaie de cremşnit.Prăjitura se lasă până a doua zi când se taie pătrate şi, opţional, se pudreaza cu zahăr pudră cu aromă de vanilie. Pofta bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net