Reţete de la cititori: Creveţi cu paste – Cristina Răduţ

Ultima actualizare:

    Creveţi cu paste
Creveţi cu paste

Ingrediente: 200 g cozi de creveţi congelaţi, 2 căţei de usturoi, ulei de măsline extra-virgin, conservă de roşii cuburi, 200 g spaghete, 200 ml vin alb, oregano, piper, sare, o legătură de pătrunjel verde, parmezan/caşcaval ras.

Preparare

Creveţii, înainte să îi gătim trebuie decongelaţi şi aruncat surplusul de apă, uscaţi uşor cu şerveţelul de hârtie. Apoi, într-o tigaie încingem puţin ulei de măsline; când uleiul este încins adăugăm cozile de creveţi şi îi prăjim uşor pe ambele părţi, apoi adăugăm usturoiul pisat, amestecăm bine cu creveţii în continuu la foc mic pentru a nu se prăji usturoiul.

Când usturoiul a prins o tentă de maroniu, adăugăm 3 linguri de conservă de roşii (cuburi), lăsăm să dea în clocot, adăugăm condimentele după care la final punem vinul alb. Peste sos (după ce îl punem în farfurie) se pune parmezan/caşcaval ras şi pătrunjel verde tocat mărunt.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net