Reţete de la cititori: Fursecuri fragede de Crăciun - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

Preparare

Se mixează la viteză maximă margarina moale la temperatura camerei cu zahărul, esenţa şi ouăle apoi se adaugă făina amestecată cu amidonul. Se mixează cu mixerul atât cât se poate apoi frământăm aluatul pe o planşetă dată cu făină.

Se lasă la rece 30 de minute după care se scoate şi se întinde în foaie subţire de 0,5 cm din care se decupează diferite forme care se coc în tava tapetată cu hârtie pentru copt, circa 15 minute, la foc potrivit. Se decorează cu zahăr pudră sau după preferinţă.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop colaj pixabay jpg
image jpeg
horoscop png
stefan popescu cozonaci jpg
maioneza fara oua jpg
horoscop jpg
1 salata de boeuf jpg jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net