Reţete de la cititori: Gem de zmeură

Ultima actualizare:

    Gem de zmeură
Gem de zmeură

Monica Marton ne învaţă cum să pregătim gemul de zmeură.

Ingrediente (necesare pentru o porţie) Gem de zmeură:

4 kg de zmeură50 de grame de ghimbir2,5 kg de miere

Preparare Gem de zmeură:

Curăţaţi şi spălaţi zmeura. Pregătiţi un vas în care puneţi zmeura, adăugaţi mierea peste ea, o amestecaţi bine cu mierea şi o lăsaţi să stea la macerat 2 ore.

Curăţaţi, spălaţi şi daţi prin răzătoare ghimbirul pe care îl adăugaţi peste fructe.

Puneţi compoziţia, la foc mediu, pentru 30-40 de minute, amestecând periodic în ea. Dacă adaugaţi conservant în gem, fierbeţi zmeura doar 15 minute şi adăugaţi conservantul conform instrucţiunilor specifice fiecărui conservant.

Când gemul este fiert, sterilizaţi borcanele şi îl aşezaţi în borcane. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle interviu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Femeie par gri FOTO Shutterstock jpg
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
gastro final jpg
click ro (1) png
FOTO pexels Horoscop 27 octombrie
Top 3 optiuni de incalzire pentru casa ta de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net