Reţete de la cititori: Ouă umplute – Andrei Manz

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Se pun ouale la fiert, dupa ce se racesc se decojesc de coaja, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul din ele. Se prepara o maioneza din: un galbenus crud, un galbenus fiert, o lingurita mustar si ulei. Jumatate din maioneza se amesteca cu galbenusurile de la oua si cu pateul pana se formeaza o pasta. Cu aceasta pasta se umple jumatatile de albus si se aseaza pe un platou cu umplutura in sus.

Prepararea sosului tartar:Se toaca ceapa si castravetii marunt apoi se scurg de zeama si se amesteca cu maioneza ramasa. Se adauga smantana, piper si sare dupa gust. In mijlocul platoului se aseaza morcovi rasi pe razatoare iar deasupra se pune sosul tartar. Ouale se decoreaza dupa preferinta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net