Reţete de la cititori: Ouă umplute – Andrei Manz

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Se pun ouale la fiert, dupa ce se racesc se decojesc de coaja, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul din ele. Se prepara o maioneza din: un galbenus crud, un galbenus fiert, o lingurita mustar si ulei. Jumatate din maioneza se amesteca cu galbenusurile de la oua si cu pateul pana se formeaza o pasta. Cu aceasta pasta se umple jumatatile de albus si se aseaza pe un platou cu umplutura in sus.

Prepararea sosului tartar:Se toaca ceapa si castravetii marunt apoi se scurg de zeama si se amesteca cu maioneza ramasa. Se adauga smantana, piper si sare dupa gust. In mijlocul platoului se aseaza morcovi rasi pe razatoare iar deasupra se pune sosul tartar. Ouale se decoreaza dupa preferinta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2304929435 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1601927523 4ca41e2ddfca0a852311 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
salată caldă de cartofi cu ridichi jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
sda (2) jpg
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
horoscop 2025 logo webp
pulpe de pui la gratar jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net