Reţete de la cititori: Ouă umplute – Andrei Manz

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Se pun ouale la fiert, dupa ce se racesc se decojesc de coaja, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul din ele. Se prepara o maioneza din: un galbenus crud, un galbenus fiert, o lingurita mustar si ulei. Jumatate din maioneza se amesteca cu galbenusurile de la oua si cu pateul pana se formeaza o pasta. Cu aceasta pasta se umple jumatatile de albus si se aseaza pe un platou cu umplutura in sus.

Prepararea sosului tartar:Se toaca ceapa si castravetii marunt apoi se scurg de zeama si se amesteca cu maioneza ramasa. Se adauga smantana, piper si sare dupa gust. In mijlocul platoului se aseaza morcovi rasi pe razatoare iar deasupra se pune sosul tartar. Ouale se decoreaza dupa preferinta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net