Reţete de la cititori: Pacheţele cu brânză Feta – Andrei Manz

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se dă brânza pe răzătoare şi se amestecă cu pătrunjelul verde tocat mărunt, cu roşia tăiată cubuleţe şi cu ouăle bătute. Se condimentează cu piper după gust.

Foile de plăcintă se desfac şi se taie în triunghiuri mai micuţe. Se ia din compoziţia de brânză, se aşează pe latura mare a triunghiului şi se rulează spre vârf îndoindu-se marginile în interior. Se unge o tavă cu unt, se aşează pacheţelele în tavă şi se introduce la cuptor până se rumenesc. După ce sunt gata se pot servi atât calde cât şi reci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2304929435 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1601927523 4ca41e2ddfca0a852311 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
salată caldă de cartofi cu ridichi jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
sda (2) jpg
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
horoscop 2025 logo webp
pulpe de pui la gratar jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net