Reţete de la cititori: Papanaşi cu sos de căpşuni – Roxi R.

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Într-un bol punem brânza, ouăle, zahărul şi le mixăm la viteză nu foarte mare. Adăugăm grişul, zahărul cu păstăi de vanilie, coaja rasă de lămâie şi de portocala, praful de copt. Acum începem să încorporăm făina treptat până compoziţia devine nelipicioasă dar nu trebuie să fie foarte tare ci ca o plastelină. Lăsăm 15 minute la odihnit compoziţia pregătită.

Într-o tigaie punem o cantitate mai mare de ulei la încins. Rupem bucăţele potrivite din aluat, formăm bile, le găurim pe mijloc şi le dăm forma unor inele. Le prăjim în uleiul încins pe ambele părţi, iar din aluatul din gaură formăm biluţe pe care le prăjim. Cu ajutorul unei palete scoatem papanaşii într-un bol în care punem nişte şerveţele de bucătărie.

Spălăm căpşunile, îndepărtăm cozile şi le zdrobim cu mixerul vertical. Turnăm totul într-o cratiţă, punem 1-2 linguri zahăr şi lăsăm să fiarbă la foc mic circa 5 minute, apoi îl lăsăm să se răcorească. Aşezăm papanaşi pe farfurii, îi presărăm cu zahăr pudră iar deasupra punem sos care îl lăsăm să curgă în jos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net