Reţete de la cititori: Pască Iepuraş – Mariana Manz

Ultima actualizare:

    Pască Iepuraş
Pască Iepuraş

Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 4 ouă, 150 g zahăr pudră, 125 g smântână, ½ pachet de margarină, ½ pliculeţ praf de copt, 1 lămâie, făină cât cuprinde, stafide.

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă cu zahărul, apoi se adaugă gălbenuşurile unul câte unul. Se toarnă margarina topită şi răcită puţin, se amestecă bine apoi se pune brânza sfărâmată, smântâna, stafidele, coaja rasă de lămâie şi praful de copt. Se adaugă făină până se obţine o compoziţie ca de smântână groasă.

Se unge o formă de tartă care are gaură în mijloc, cu ulei, se tapetează cu făină şi se toarnă în ea compoziţia. Se dă la cuptor aproximativ 35-40 de minute. După ce s-a copt, se lasă la răcit apoi se răstoarnă, se ornează cu zahăr pudră şi în mijloc se aşează un iepuraş din ciocolată şi ouă de ciocolată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Test  Alege culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1897930903 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
salată caldă de cartofi cu ridichi jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop - sda (2) jpg
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
horoscop 2025 logo webp
pulpe de pui la gratar jpeg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
1 reteta pizza la tigaie jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net