Reţete de la cititori: Paste cu pancetta şi smântână - Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Paste cu pancetta şi smântână
Paste cu pancetta şi smântână

Ingrediente: paste 1 cutie de pancetta, 1 ceapă mică albă, 3-4 linguri de smântână, 1 căţel de usturoi, ulei de măsline, vin roşu, parmezan ras, sare/piper/ghimbir

Preparare

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare şi un strop de ulei. Ceapa o tăiem mărunt, o punem în puţin ulei de măsline la călit, după câteva minute adăugăm şi pancetta şi stingem cu vinul roşu.

Usturoiul îl tăiem feliuţe subţiri, îl punem în tigaie împreună cu condimentele, lăsăm câteva minute şi adăugăm smântâna. Pastele se scurg de zeama în care au fiert şi se pun în tigaie peste sosul format. Se serveşte cu parmezan ras.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
virgiliu stroescu webp
Horoscop carieră 3 9 Martie 2025, foto Shutterstock jpg
cozonac la cuptor jpg
Secrete de hairstyling rapid pentru un aspect profesional în fiecare zi jpg
Tendințe moderne în bucătărie   gătitul rapid și eficient jpg
Articol 2   Copia Certificata a Intabularii png
image png
Ce nutrienți sunt esențiali pentru funcția cognitivă la adulți jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net