Rețete de la cititori: Prăjitură cu vişine şi ciocolată – Cristina Iusco
Ultima actualizare:
Ingrendiente: 10 ouă, 10 linguri zahăr, 10 linguri ulei, 12 linguri făină, zahăr vanilinat, 1 plic praf de copt, cacao, vişine din compot şi ciocolată cu lapte o tabletă.
Preparare
Vişinele se scot din compot şi se curăţă de sâmburi, albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat spumă bine după care adaugi zahărul apoi uleiul.
Gălbenuşurile se bat cu sare şi se pun peste albuşuri, se adaugă praf de copt şi zahăr vanilinat apoi adaugi făina din această compoziţie şi o amesteci cu cacao. Se pune hârtie de copt în tavă, se toarnă compoziţia galbenă apoi deasupra cea de cacao, se pun vişinele şi bucăţile de ciocolată şi se bagă la cuptor