Reţete de la cititori: Pulpe lipicioase cu varză roşie - Dana Szocs

Ultima actualizare:

Preparare

Pulpele le-am pus la marinat în sos soia, curry, scorţişoară, apa de flori de portocal, ienibahar. Varza am spălat-o şi am tăiat-o fâşii cât am putut eu de subţiri şi am presărat peste ea sare şi piper, am amestecat-o bine şi am pus-o la foc într-o cratiţă cu ulei de rapiţă. Când aceasta s-a încins bine am pus varza în ea şi am lăsat-o să se facă la foc mediu, amestecând din când în când.Pulpele cu tot cu marinată le-am pus într-o tavă la cuptor şi le-am lăsat până s-au rumenit frumos, iar în ultimele 5 minute în care le-am ţinut la cuptor, am pus peste ele miere de albine şi am presărat susan.Când varza s-a înmuiat şi părea că e făcută, am pus peste ea oţetul amestecat cu zahărul şi am mai lăsat 5 minute la foc fără capac.Am servit varza alături de pulpele lipicioase şi minunate.Poftă mare!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop decembrie logo jpg
numerology 2026 jpg
zodii, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto shutterstock jpg
Sarmale foto shutterstock 1238342146 jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
Horoscop, foto Shutterstock jpg
horoscop, foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net