Reţete de la cititori: Pulpe lipicioase cu varză roşie - Dana Szocs

Preparare

Pulpele le-am pus la marinat în sos soia, curry, scorţişoară, apa de flori de portocal, ienibahar. Varza am spălat-o şi am tăiat-o fâşii cât am putut eu de subţiri şi am presărat peste ea sare şi piper, am amestecat-o bine şi am pus-o la foc într-o cratiţă cu ulei de rapiţă. Când aceasta s-a încins bine am pus varza în ea şi am lăsat-o să se facă la foc mediu, amestecând din când în când.Pulpele cu tot cu marinată le-am pus într-o tavă la cuptor şi le-am lăsat până s-au rumenit frumos, iar în ultimele 5 minute în care le-am ţinut la cuptor, am pus peste ele miere de albine şi am presărat susan.Când varza s-a înmuiat şi părea că e făcută, am pus peste ea oţetul amestecat cu zahărul şi am mai lăsat 5 minute la foc fără capac.Am servit varza alături de pulpele lipicioase şi minunate.Poftă mare!

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png