Reţete de la cititori: Pulpe lipicioase cu varză roşie - Dana Szocs

Ultima actualizare:

Preparare

Pulpele le-am pus la marinat în sos soia, curry, scorţişoară, apa de flori de portocal, ienibahar. Varza am spălat-o şi am tăiat-o fâşii cât am putut eu de subţiri şi am presărat peste ea sare şi piper, am amestecat-o bine şi am pus-o la foc într-o cratiţă cu ulei de rapiţă. Când aceasta s-a încins bine am pus varza în ea şi am lăsat-o să se facă la foc mediu, amestecând din când în când.Pulpele cu tot cu marinată le-am pus într-o tavă la cuptor şi le-am lăsat până s-au rumenit frumos, iar în ultimele 5 minute în care le-am ţinut la cuptor, am pus peste ele miere de albine şi am presărat susan.Când varza s-a înmuiat şi părea că e făcută, am pus peste ea oţetul amestecat cu zahărul şi am mai lăsat 5 minute la foc fără capac.Am servit varza alături de pulpele lipicioase şi minunate.Poftă mare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop jpeg
Cum să menții aerul curat în bucătărie  Sfaturi și soluții eficiente jpg
IMG 3157 PNG
chef scarlatescu jpg
suc de lămâie beneficii jpeg
zodii norocoase jpg
Metropolitan Life picture jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net