Ruladă cu fructe de pădure şi cremă de cocos – Constantin Fetic
Mod de preparare:
Eu am făcut un pandişpan simplu din 6 ouă. Albuşurile se bat cu un pic de sare şi când sunt ţări se adaugă rând pe rând câte o lingură de zahăr. În total 6 linguri de zahăr. Gălbenuşurile se freacă cu 4 linguri de ulei până devin cremoase şi se pun peste albuşurile bătute cu zahăr. Cu o lingură începi să amesteci uşor de jos în sus 6 linguri de făină cernută şi adăugată câte puţin. În făină adaugi un praf de copt (pt mai multă aromă poţi pune şi vanilie, coajă de portocală). Din această compoziţie iei un pic şi cu ajutorul unei punguliţe desenezi pe o foaie de copt modele şi bagi tavă pt 5 minute la cuptor. Adaugi compoziţie peste modele semicoapte şi bagi din nou tavă în cuptor să se coacă foaia. Când e gata o scoţi pe un prosop umed cu tot cu hârtia de copt şi o răsuceşti cu grijă cu modelul în afară. Când s-a răcit o desfaci uşor, o umpli cu cremă şi iar o răsuceşti şi o dai la rece cel puţin câteva ore sau peste noapte. Dacă vrei poţi adaugă fructe, o glazurezi...