Ruladă de pui umplută cu ficăţei - Ina

4 noiembrie 2011
article img

Ingrediente: 2 piepţi de pui, 400 g ficăţei de pui, 2 ouă, sare, piper, mărar. Pentru garnitură, cartofi.

Mod de preparare: Pieptul de pui se spală şi se usucă pe un şerveţel absorbant după care se trece la subţierea lui bătându-l uşor cu un ciocan de bucătărie, ficatul şi el spălat şi fiert, după care se taie în bucăţele mici şi se amestecă cu ouăle, condimentele şi mărarul.

Cu această compoziţie se umple pieptul de pui, se rulează uşor dar strâns să nu iasă compoziţia.

Trebuie să avem câteva scobitori la îndemână pentru a prinde ruloul.

Într-o tavă unsă cu puţin ulei se pun rulourile şi se dă la copt cam 30 minute.

Am curăţat cartofi şi când ruloul era cam pe la jumătatea timpului de coacere am pus şi aceşti cartofi în tavă, în sosul lăsat de la compoziţie, am dat focul mai mic şi i-am lăsat să se facă bine.

Am servit această mâncare delicioasă cu salată verde.

Poftă bună!

Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!