Rulouri de friptură în sos de oţet balsamic
Ultima actualizare:
Delicioasele rulouri de friptură în sos de oţet balsamic sunt însoţite de legume tăiate subţire. Sosul este un plus de aromă care face din acest preparat unul special, unul pe care îl poţi găsi în meniurile marilor restaurante din întreaga lume.
Rulouri de friptură în sos de oţet balsamic – Ingrediente
8 felii subţiri de pulpă de porculei de măslinesarepiperrozmarin, tocat1 ardei roşu gras, tăiat fâşii1 ardei verde, tăiat fâşii1 dovlecel, tăiat felii subţiri1 ceapă, tăiată pe jumătat şi feliată subţirecâteva ciuperci, feliate
Pentru sosul de oţet balsamic1 linguriţă ulei de măsline1 căţel de usturoi, pisat1/4 cană oţet balsamic2 linguri vin roşu sec2 linguriţe zahăr brun2 crenguţe rozmarin proaspăt1/4 cană supă de vită