Salată cu muşchi de vită în crustă de condimente – Monica Marton

image
Salată cu muşchi de vită în crustă de condimente

Ingrediente necesare pentru două porţii:

50 grame de salată iceberg50 grame de spanac50 grame de valeriană50 grame de salată radicchio - roşie (cicoare roşie)300 de grame de muşchi de vităo lingură de untun fenicul mico portocalăzeama de la o jumătate de lămâie5 frunze de salvie3 rămurele de tarhon verdeo linguriţă de seminţe de chimeno linguriţă de boabe de coriandruun ardei iute uscato jumătate de linguriţă de turmeric8 boabe de piper roşuo linguriţă de sare grunjoasăun praf de sare

Preparare:

Spălaţi frunzele de salată, portocala, lămâia, feniculul, salvia şi tarhonul. Frunzele de radicchio le puneţi într-un bol şi adăugaţi zeama de lămâie peste ele pentru a le lua din gustul uşor amar.

Pisaţi grosier, în mojar, coriandrul, chimenul, piperul şi ardeiul iute, apoi le amestecaţi cu turmericul. Tocaţi fideluţă tarhonul şi salvia.

Curăţaţi carnea de vită, o ştergeţi cu un şerveţel, o ungeţi cu unt, presăraţi peste ea condimentele anterior pisate, sarea grunjoasă, tarhonul, respectiv, salvia. Puneţi carnea de vită la cuptor pentru 40 de minute, la o temperatură de 200 de grade Celsius. Când e gata o scoateţi, o lăsaţi să se odihnească 10 minute, apoi o tăiaţi cubuleţe.

Tocaţi fideluţă feniculul, rupeţi în bucăţi frunzele de salată iceberg, radicchio, spanac, valeriană şi le aşezaţi într-un bol, adăugaţi muşchiul de vită, un praf de sare şi stoarceţi, peste salată, zeama de la portocală. Poftă bună!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
memoria buna se sustine cu alimente, lecitina si somn  697901584 jpg
BMW seria 7 jpg
thumbnail ghid de vacanta pentru turisti de tot felul1 jpg
image png
Click (1) (9) jpg
meditate 1851165 1280 (1) jpg