Salvie pane – Monica Marton

Ultima actualizare:

    Salvie pane
Salvie pane

Ingrediente:

50 de frunze de salviedouă ouădoi căţei de usturoi100 ml de bere100 de grame de făinăo jumătate de linguriţă de turmericun vârf de cuţit de piperun vârf de cuţit de sareo cană de ulei

Preparare:

Spălaţi cu grijă frunzele de salvie şi le aşezaţi pe un şerveţel pentru a se scurge apa de pe ele, până preparaţi paneul.

Curăţaţi usturoiul şi îl daţi prin presă. Amestecaţi într-un bol ouăle cu sarea, adăugaţi berea, făina, în ploaie, usturoiul, piperul şi turmericul, amestecând toate ingredientele. Puneţi uleiul la încins, în cratiţă. Când acesta este încins, adăugaţi, la rumenit, frunzuliţele de salvie, după ce le-aţi tăvălit prin paneul anterior preparat. Frunzuliţele nu necesită decât câteva zeci de secunde de rumeneală, pe fiecare parte, apoi, se scot şi se pun pe un şerveţel pentru a se scurge tot uleiul de pe ele. E un aperitiv care se serveşte fierbinte dar poate fi şi o ronţăială la vizionarea unui film. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net