Saramură de peşte - Bertoni D. Albert

Ultima actualizare:

    Saramură de peşte
Saramură de peşte

Ingrediente (pentru 4 porţii)

- 8 fileuri peşte ( la alegere )

- 1 legătură ceapă verde

- 1 legătură pătrunjel

- 1 legătură leuştean

- 1 legătură mărar ( opţional )

- 1 legătură usturoi verde

- 1 lingură sare

- 1.200 ml apă

Mod de preparare:

Apa se va pune la fiert împreună cu sarea. Verdeţurile se spală şi se  toacă. După ce apa dă în clocot, adăugăm toate verdeţurile tocate şi după circa 30 de secunde oprim focul şi acoperim vasul cu un capac preţ de 5 minute.  Acest procedeu este necesar pentru a se crea o infuzie. După, vom cufunda peştele - prăjit ori fript pe grătar - în infuzia sărată de plante.  Se serveşte cu mămăligă. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net