Sarmale cu varză dulce în oala de lut - Andrei Mânz

Ultima actualizare:

    Sarmale în oală de lut
Sarmale în oală de lut

Ingrediente:

o varză mare dulce,

700 g carne tocată de vită+porc,

4 cepe,

ulei,

o ceaşcă orez,

1 linguriţă boia,

cimbru,

piper,

sare,

1 lingură paste tomate,

puţină untură,

costiţă şi cârnaţi afumaţi,

400 g pastă de tomate pentru sos.

Mod de preparare:

Se opăreşte varza şi se desfac frunzele. Într-o cratiţă se pune ceapa tocată mărunt cu puţin ulei, apoi se adaugă carnea, orezul, boiaua, cimbru, piper, sare şi lingura de tomate. Se amestecă bine şi cu amestecul rezultat se umple frunzele de varză formându-se sarmaua. Se unge oala de lut cu puţină untură, pe fundul ei se aşează varza tocată şi bucăţi de costiţă. Se aşează sarmalele una câte una şi printre ele se pun bucăţi de cârnaţi afumaţi. Se face un sos din apă, sare şi pastă de tomate cu care se umple oala cât să acopere toate sarmalele. Deasupra sarmalelor se pun 2-3 frunze de varză şi se introduce oala la cuptor la foc mic circa 3-4 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Florin Enache foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
unghii exfoliate remedii png png
tehnici de intinerire de la psihologul alexandru plesea femeie frumoasa floare jpeg
1 chec cu portocale jpg jpeg
horoscop jpeg
meal 2116425 1280 jpg
tiganites greek  jpg
horoscop jpg
fruit 222042 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net