Spaghete la cuptor – Rodica Neagu
Ultima actualizare:
Ingrediente
Un pachet spaghete 500 g
500 g ciuperci
2 cepe
2 roşii
200 g brânză (caşcaval, telemea sau burduf)
1/2 conservă roşii
ulei
sare
piper
Mod de preparare
Se sotează ceapa cu ciupercile, când scad se pun 2-3 linguri roşii din conservă, sare, piper. Brânza se rade. Spaghetele se fierb după timpul indicat pe ambalaj în apă cu sare şi două linguri ulei. Se strecoară şi se amestecă cu ciupercile, restul de roşii din conservă, 1/2 din cantitatea de brânză rasă. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt umezită pe dos, peste spaghete se pun roşiile tăiate felii şi deasupra restul de brânză rasă. Se dă tava la cuptorul încins 180 grade, 35-45 minute. Poftă bună!