Spaghete la cuptor – Rodica Neagu

Ultima actualizare:

    Spaghete la cuptor
Spaghete la cuptor

Ingrediente

Un pachet spaghete 500 g

500 g ciuperci

2 cepe

2 roşii

200 g brânză (caşcaval, telemea sau burduf)

1/2 conservă roşii

ulei

sare

piper

Mod de preparare

Se sotează ceapa cu ciupercile, când scad se pun 2-3 linguri roşii din conservă, sare, piper. Brânza se rade. Spaghetele se fierb după timpul indicat pe ambalaj în apă cu sare şi două linguri ulei. Se strecoară şi se amestecă cu ciupercile, restul de roşii din conservă, 1/2 din cantitatea de brânză rasă. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt umezită pe dos, peste spaghete se pun roşiile tăiate felii şi deasupra restul de brânză rasă. Se dă tava la cuptorul încins 180 grade, 35-45 minute. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net