Suc de pătlăgele roşii – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Suc de pătlăgele roşii
Suc de pătlăgele roşii

Ingrediente:

 -1 lada cu pătlăgele, să tot fie vreo 40 kg.,

 -1 legătură mare de frunze de ţelină,

 -1 plic rozmarin,

 -1 plic busuioc,

 -1 plic cimbru,

 -6 linguri sare,

 -12 linguri zahăr,

Mod de preparare:

 -Se spală pătlăgelele, se taie în bucăţi, potrivit de mari, aşa cât să între la maşina specială de scos seminţele şi cojile şi se dau prin maşină ce două ori. Se lasă peste noapte să se separe apa de pulpă şi se extrage lichidul cu ajutorul unui furtunaş.

 -Sucul rămas se pune la fiert cu toate ingredientele, descrise mai sus. Deşi am vase foarte mari în care aş fi putut să pun toată compoziţia am preferat să o pun în mai multe oale, să fiarbă mai repede şi să scadă excesul de lichid. La final am unit tot sucul să aibă totul acelaşi gust şi aceeaşi consistentă.

  -Când sucul scade cel puţin de patru degete, se opreşte focul şi se pune sucul în sticle, ce se vor aşeza sub paturi. Se lasă sub paturi până ce se răcesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net